
Kukuřičný škrob 1kg
Stabilní cena
Aktuální cena je nejnižší za posledních 30 dní.
O produktu
Kukuřičný škrob se používá jako jedna ze složek při přípravě šumivých bomb do koupele. Z vlasů a z pleti odstraňuje přebytečný maz. Krémy a emulze zahušťuje a dodává jim jemnější konzistenci. V dekorativní kosmetice se používá pro své zmatňující účinky.
CAS: 9005-25-8
EINECS: 232-679-6
Surovina pro výrobu kosmetiky.
Tip: Podívejte se také na další produkty z kategorie Šumivé bomby do koupele.
Vývoj ceny
Podobné produkty
Specifikace
- EAN
- 0
Recenze
Recenze u nás zatím nikdo nenapsal — budete první?











